Descriere:
Resursa constă într-o suită de informații și exerciții privind aspecte ale ambalării produselor alimentare. Este destinată elevilor și cadrelor didactice, pentru disciplina Educație tehnologică și aplicații practice.
Printre temele abordate, se regăsesc:
- Informațiile de pe ambalaje
- Simboluri folosite pe ambalaje
- Funcțiile ambalajelor
Tipul resursei: Mixt (multimedia)
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a V-a
Disciplina: Educaţie tehnologică şi aplicaţii practice
Competență generală: 1. Realizarea practică de produse utile și/sau de lucrări creative pentru activități curente şi valorificarea acestora
Competența specifică vizată prioritar: 1.. Realizarea practică de produse utile și/sau de lucrări creative pentru activități curente şi valorificarea acestora
Legătura web către resursă: https://library.livresq.com/details/5f1095b7686374362cae5477
Accesări: 21
Propunător: Traiana Miorița Olea - Școala Gimnazială Vasile Lucaciu, Carei (Satu-Mare)
Data validării: 30 ianuarie 2021
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.