Descriere:
Resursa este o fișă de lucru ce se adresează elevilor ce studiază modulele de specialitate la profilul Resurse naturale și protecția mediului, specializarea Tehnician analize produse alimentare, domeniul Industrie alimentară.
Tipul resursei:  Text/ fișă
Limba resursei:  Română
Nivelul:  Clasa a XII-a
 Disciplina:  Discipline tehnice
Competență generală:  0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar:  0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
 Legătura web către resursă: https://www.academia.edu/45026240/DETERMINAREA_ACIDITA%C5%A2II_LAPTELUI
 Accesări: 626
 
  Propunător:  Marian Casian - Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu, Piatra Neamț (Neamţ) 
 Data validării: 1 februarie 2021

 Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional 
 Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.
