Descriere:
Resursa este o fișă de lucru ce se adresează elevilor ce studiază modulele de specialitate la profilul Resurse naturale și protecția mediului, specializarea Tehnician analize produse alimentare, domeniul Industrie alimentară.
Tipul resursei: Text/ fișă
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a XII-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://www.academia.edu/45026240/DETERMINAREA_ACIDITA%C5%A2II_LAPTELUI
Accesări: 511
Propunător: Marian Casian - Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu, Piatra Neamț (Neamţ)
Data validării: 1 februarie 2021
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.