Descriere:
Acest test realizat pe platforma genial.ly (cu suport video/ quiz video) se adresează atât elevilor clasei a X-a, domeniul Alimentație, cât și profesorilor ce predau modulul „Sisteme de servire”, URÎ 2. Utilizarea sistemelor de servire în restaurație.
Poate fi utilizat într-o activitate de recapitulare/ consolidare a cunoștințelor pentru una dintre cele mai folosite variante ale sistemului de servire direct, respectiv, servirea directă la farfurie.
Omologată ca mijloc de învățământ pentru nivel liceal: rezoluția Ministerului Educației nr. 79.099/8/01.11.2021
Tipul resursei: Test
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a X-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://view.genial.ly/60c07444e4bb6e0d5692c6ae/
Accesări: 937
Propunător: Nonuleta-Luminița Tudosă - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)
Data validării: 20 august 2021
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.