Digitaledu
Situații de învățare cu instrumente digitale și resurse educaționale deschise

Digitaledu

Situații de învățare cu instrumente digitale și resurse educaționale deschise

  • Idei de activități
  • Resurse educaționale deschise
  • Platforme educaționale
  • Aplicații educaționale
  • Despre
Discipline tehnice > Clasa a XI-a >

Caracteristicile enzimelor oxidative din struguri, musturi și vinuri (Test)

Autor: Carmen Golea - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)

Descriere:

Resursa se adresează profesorilor și elevilor care studiază în domeniul de pregătire profesională industrie alimentară, calificarea Tehnician în industria alimentară fermentativă.

Testul evaluează cunoștințele elevilor despre caracteristicile enzimelor oxidative din struguri, musturi și vinuri.

 

Tipul resursei: Test
Limba resursei: Română

Nivelul: Clasa a XI-a
Disciplina: Discipline tehnice

Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice


Legătura web către resursă: https://wordwall.net/ro/resource/68784992
Accesări: 162

Propunător: Carmen Golea - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)
Data validării: 22 februarie 2024

Căutare avansată



Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.

Semnalați o modificare necesară.
Digitaledu

Educație digitală cu aplicații, platforme și resurse educaționale deschise (RED)
Mijloc de învățământ pentru utilizare în sistemul de învățământ
Omologat selectiv de Ministerul Educației

Semnalați o modificare necesară.

« »

 

Prenume și nume:

E-mail:

Vă rugăm să descrieți modificarea propusă:


Anulează Trimite