Descriere:
Resursa se adresează elevilor din clasa a XI-a, domeniu de pregătire profesională industrie alimentară, care predau modulele Biochimia produselor alimentare si Tehnologii în industria alimentară fermentativă.
Testul poate fi utilizat pentru evaluarea cunoștințelor teoretice și a celor din cadrul orelor de laborator.
Tipul resursei: Test
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a XI-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://learningapps.org/34206453
Accesări: 100
Propunător: Carmen Golea - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)
Data validării: 22 februarie 2024
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.