Descriere:
Resursa, realizată pe platforma genial.ly sub formă de audio podcast quiz, se adresează atât elevilor clasei a XI-a, domeniul Industrie alimentară, cât și profesorilor care predau modulele Biochimia produselor alimentare, respectiv Tehnologii specifice în industria fermentativă.
Poate fi utilizată pentru consolidarea/ recapitularea cunoștințelor cu privire la inactivarea enzimelor oxidative din struguri, musturi și vinuri.
Tipul resursei: Test
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a XI-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://view.genial.ly/65d7b8d13eb4230014bbeaa2/mobile-audio-and-podcast-quiz-mobile-inactivarea-enzimelor-oxidative-din-strugu
Accesări: 119
Propunător: Carmen Golea - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)
Data validării: 23 februarie 2024
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.