Descriere:
Resursa educațională se adresează în special elevilor de la filiera tehnologică, profilul Resurse naturale și protecția mediului, calificarea tehnician în industria alimentară fermentativă și în prelucrarea legumelor, fructelor.
Elevii claselor a XI-a și a XII-a, prin rezolvarea testului de evaluare, își pot consolida cunoștințele legate de caracteristicile ampelografice ale boabelor de struguri pentru activitatea enzimatică: forma, mărimea, culoarea, gustul, consistența miezului, semințele.
Această resursă poate fi utilizată și de profesori, în secvențe de captare a atenției, predare (fixarea cunoștințelor/ obținerea feedback-ului), recapitulare.
Tipul resursei: Test
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a XI-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://wordwall.net/ro/resource/75777023
Accesări: 51
Propunător: Carmen Golea - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)
Data validării: 21 iulie 2024
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.