Descriere:
Resursa educațională propusă este dedicată testării cunoștințelor elevilor de clasa a XI-a din învățământul profesional și tehnic, domeniul Turism și alimentație, calificarea Bucătar.
Aceasta reprezintă un mijloc eficient de obținere a feedback-ului în timp scurt întrucât, la finalul parcurgerii itemilor, rezultatele și dificultățile întâmpinate de elevi sunt înregistrate într-un raport care poate fi vizualizat cu ușurință de către profesor. Așadar RED adaugă valoare procesului didactic prin ușurința parcurgerii și modului interactiv de utilizare a acesteia de către elevi (necesită folosirea telefoanelor), cât și prin eficiența modului de analizare a rezultatelor înregistrate.
Resursa educațională deschisă conține 15 întrebări. Poate fi preluată în contul kahoot al cadrului didactic, ca punct de plecare, și editată în funcție de strategia didactică – se pot selecta doar câteva întrebări pentru aplicarea la clasă sau se pot crea 2-3 teste cu 5-7 itemi, pentru a fi utilizate succesiv sau în diferite momente ale lecției.
Dacă se utilizează ca exercițiu/ autoevaluare în cadrul unei activități independente (în clasă sau acasă), linkul pentru elevi este: https://kahoot.it/solo/?quizId=c3c96ca8-8e14-4e3d-b969-e02124299d86
Tipul resursei: Test
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a XI-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://create.kahoot.it/share/gustari-si-antreuri/c3c96ca8-8e14-4e3d-b969-e02124299d86
Accesări: 14
Propunător: Mihaela Tapalagă - Colegiul Tehnic Petru Mușat, Suceava (Suceava)
Data validării: 13 noiembrie 2024
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.