Descriere:
Resursa se adresează profesorilor și elevilor care studiază în domeniul de pregătire profesională industrie alimentară, calificarea Tehnician în industria alimentară fermentativă.
Testul evaluează cunoștințele elevilor despre caracteristicile enzimelor oxidative din struguri, musturi și vinuri.
Tipul resursei: Test
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a XI-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://wordwall.net/ro/resource/68784992
Accesări: 109
Propunător: Carmen Golea - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)
Data validării: 22 februarie 2024
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.