Descriere:
Resursa educațională prezintă etapele procesului de determinare a acidității făinii:
- Selectarea vaselor, ustensilelor şi aparaturii de laborator în funcție de lucrarea executată
- Efectuarea cântăririi făinii și măsurarea volumului de apă
- Executarea operațiilor curente de laborator
- Efectuarea calculelor specifice metodelor de analiză
- Interpretarea rezultatelor analizelor efectuate.
Tipul resursei: Suport vizual
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a XI-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://view.genial.ly/60c0d6c9e4bb6e0d5692d1f3/
Accesări: 457
Propunător: Elena-Adriana Crăc - Colegiul Tehnic General Gheorghe Magheru, Târgu Jiu (Gorj)
Data validării: 6 octombrie 2021
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.