Descriere:
Această resursă reprezintă un exercițiu prin care elevii clasei a X-a profesională, profil servicii, domeniul de pregătire de bază, Turism și alimentație, își vor dezvolta abilitățile practice de recunoaștere a etapelor de realizare a meniului a la carte.
Este o resursă interactivă, atractivă, care stimulează motivația pentru învățare.
Poate fi utilizată atât în etapa de învățare, cât și în cea de evaluare formativă.
Tipul resursei: Exercițiu
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a X-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://learningapps.org/display?v=pk94muj6j21
Accesări: 300
Propunător: Livia Marilena Gherghel - Liceul Teoretic, Ghelari (Hunedoara)
Data validării: 16 august 2021
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.