Descriere:
Exercițiul propus se adresează elevilor de la calificarea Tehnician în gastronomie, putând fi utilizat la verificarea cunoștințelor, captarea atenției, transmiterea de noi cunoștințe precum și la fixarea cunoștințelor, la tema „Tehnologii noi de realizare a preparatelor culinare”.
Tipul resursei: Exercițiu
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a XI-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://learningapps.org/39833759
Accesări: 27
Propunător: Felicia Hagiu - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)
Data validării: 18 martie 2025
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.