Digitaledu
Situații de învățare cu instrumente digitale și resurse educaționale deschise

Digitaledu

Situații de învățare cu instrumente digitale și resurse educaționale deschise

  • Idei de activități
  • Resurse educaționale deschise
  • Platforme educaționale
  • Aplicații educaționale
  • Despre
Discipline tehnice > Clasa a XI-a >

Factorii care influențează cererea de preparatelor culinare (Cuvinte ascunse)

Autor: Felicia Hagiu - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)

Descriere:

Exercițiul propus se adresează elevilor de la calificarea Tehnician în gastronomie, putând fi utilizat la verificarea cunoștințelor, captarea atenției, transmiterea de noi cunoștințe precum și la fixarea cunoștințelor, la tema „Tehnologii noi de realizare a preparatelor culinare”.

 

Tipul resursei: Exercițiu
Limba resursei: Română

Nivelul: Clasa a XI-a
Disciplina: Discipline tehnice

Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice


Legătura web către resursă: https://learningapps.org/39833759
Accesări: 33

Propunător: Felicia Hagiu - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)
Data validării: 18 martie 2025

Căutare avansată



Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.

Semnalați o modificare necesară.
Digitaledu

Educație digitală cu aplicații, platforme și resurse educaționale deschise (RED)
Mijloc de învățământ pentru utilizare în sistemul de învățământ
Omologat selectiv de Ministerul Educației

Semnalați o modificare necesară.

« »

 

Prenume și nume:

E-mail:

Vă rugăm să descrieți modificarea propusă:


Anulează Trimite