Descriere:
Resursa se adresează elevilor din ciclul primar și cadrelor didactice și poate fi utilizată în activitatea de predare/ învățare/ evaluare. Elevii își pot însuși mai ușor noțiunile predate prin identificarea caracteristicilor unor produse alimentare cu ajutorul organelor de simț.
Tipul resursei: Joc didactic
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a III-a
Disciplina: Științe ale naturii
Competență generală: 1. Explorarea caracteristicilor unor corpuri, fenomene şi procese
Competența specifică vizată prioritar: 1.1.. Identificarea unor caracteristici ale corpurilor vii și nevii
Legătura web către resursă: https://learningapps.org/32928601
Accesări: 121
Propunător: Mihaela-Florica Fulgă - Școala Gimnazială, Izbiceni (Olt)
Data validării: 2 decembrie 2023
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.