Descriere:
Resursa se adresează elevilor claselor a XI-a – domeniul de pregătire profesională „Industrie alimentară”, precum și profesorilor care predau Modulul „Tehnologii specifice în industria fermentativă ”.
Resursa poate fi folosită pentru fixarea cunoștințelor teoretice și practice din tehnologia vinului. Poate fi rezolvată individual sau colaborativ, pe grupe.
Tipul resursei: Imagine didactică
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a XI-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://learningapps.org/31645954
Accesări: 100
Propunător: Carmen Golea - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)
Data validării: 22 februarie 2024
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.