Descriere:
Resursa educațională deschisă constă într-un exercițiu ludic ce vizează aspecte ale unității de învățare Procese de bază în alimentație, clasa a IX-a, domeniul Turism și alimentație.
Sarcina de lucru cere elevilor să grupeze câteva tipuri de carne în funcție de categoria de care aparțin.
Tipul resursei: Exercițiu
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a IX-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://learningapps.org/12528663
Accesări: 277
Propunător: Adela Colibășanu - Liceul Tehnologic Ion Barbu, Giurgiu (Giurgiu)
Data validării: 31 octombrie 2022
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.