Sarcina de lucru pentru elevi:
Exercițiul propus ajută elevii de la profilul Turism și alimentație să își fixeze noțiunile referitoare la pregătirea salonului de servire înainte de sosirea clienților, respectiv la așezarea corectă pe masă a obiectelor de inventar.
Rezultate așteptate ale învățării (competențe și/sau obiective):
Exercițiul propus ajută elevii de la profilul Turism și alimentație să își fixeze noțiunile referitoare la pregătirea salonului de servire înainte de sosirea clienților, respectiv la așezarea corectă pe masă a obiectelor de inventar.
Tip de activitate:
Sarcina de lucru se va realiza:
Modul probabil de desfășurare a activității:
Accesări: 775
Contribuitor: Felicia Hagiu - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați ()
Alte activități pentru: Discipline tehnice Clasa a X-a
Alte activități care utilizează:
Căutare avansată
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.