Descriere:
Resursa educațională se adresează elevilor de clasa a X-a cu specializarea Turism și alimentație, modulul „Sortimente de preparate și băuturi”, poate fi utilizată în etapa de predare, învățare și/sau evaluare, în cadrul orelor de teorie, laborator sau practică.
Are ca scop înțelegerea etapelor de realizare a unui preparat culinar.
Tipul resursei: Exercițiu
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a X-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://learningapps.org/19864336
Accesări: 540
Propunător: Maria Pletea - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)
Data validării: 4 octombrie 2021
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.