Descriere:
Resursa „Procesul tehnologic de obținere a fondurilor îngroșate” se adresează elevilor clasei a X-a, profil Servicii, domeniul de pregătire profesională Turism și alimentație.
Resursa se poate utiliza atât de către profesori cât și de către elevi pentru fixarea și recapitularea cunoștințelor din cadrul modulului „Sortimentul de preparate și băuturi”, unitatea de învățare „Procese tehnologice de obţinere a semipreparatelor culinare şi de patiserie-cofetărie”.
Tipul resursei: Joc didactic
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a X-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://learningapps.org/26554804
Accesări: 341
Propunător: Nonuleta-Luminița Tudosă - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)
Data validării: 17 septembrie 2022
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.