Descriere:
Resursa interactivă „Auxiliar curricular pentru elevii cu statut de audient. Adaptarea strategiilor didactice de predare-învățare-evaluare” se adresează elevilor din învățământul profesional și tehnic, domeniul de pregătire profesională Turism și alimentație, domeniul de pregătire generală Alimentație, Modulul „Sisteme de servire”, clasa a X-a.
Auxiliarul conține fișe de documentare și fișe de lucru. Toate aplicațiile online realizate cu diferite instrumente Web 2.0 sunt însoțite de codurile QR, pentru a fi accesate și în formatul tipărit.
Omologată ca mijloc de învățământ pentru nivel liceal: rezoluția Ministerului Educației nr. 75.348/02.11.2021
Tipul resursei: Suită de activități
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a X-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://read.bookcreator.com/SQaMheeYw8bJya3v3BV62Z4uQde2/J8SoS0_RTuyEv775KDhQiw
Accesări: 1.811
Propunător: Carmen-Corina Vișan - Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu, Focșani (Vrancea)
Data validării: 14 aprilie 2021
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.