Descriere:
Resursa se adresează atât elevilor clasei a IX-a de la filiera Tehnologică, domeniul de pregătire profesională Turism și alimentație, cât și profesorilor ce predau modulul 2: Calitatea în turism și alimentație.
Resursa reprezintă un mijloc de învățământ de tip suport vizual, putându-se utiliza atât la predarea noilor cunoștințe privind metodele de verificare a prospețimii ouălor, cât și la fixarea acestor noțiuni.

Tipul resursei:  Suport vizual
Limba resursei:  Română
Nivelul:  Clasa a IX-a
 Disciplina:  Discipline tehnice
Competență generală:  0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar:  0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
 Legătura web către resursă: https://www.canva.com/design/DAFCo2nB688/OG2SHIOLbxSV7-M-dGYPsg/view
 Accesări: 553
 
  Propunător:  Nonuleta-Luminița Tudosă - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi) 
 Data validării: 7 iunie 2022

 Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional 
 Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.
