Descriere:
Resursa se adresează atât profesorilor cât și elevilor din clasa a XII a la modulul Fabricarea vinului, calificarea Tehnician în industria alimentară fermentativă și în prelucrarea legumelor și fructelor, domeniul industrie alimentară, filiera tehnologică.
Testul este utilizat la evaluarea cunoștințelor teoretice respectiv practice din timpul orelor de laborator și instruire practică. La sfârșitul unității de învățare Vinificația primară, se poate aplica acest test pentru consolidarea cunoștințelor specifice modulului.
Tipul resursei: Test
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a XII-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://learningapps.org/37231633
Accesări: 34
Propunător: Carmen Golea - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)
Data validării: 15 octombrie 2024
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.