Digitaledu
Situații de învățare cu instrumente digitale și resurse educaționale deschise

Digitaledu

Situații de învățare cu instrumente digitale și resurse educaționale deschise

  • Idei de activități
  • Resurse educaționale deschise
  • Platforme educaționale
  • Aplicații educaționale
  • Despre
Tehnologii > Economie > Clasa a IX-a >

Caracteristici organoleptice ale grupelor de alimente. Verificarea calității laptelui

Sarcina de lucru pentru elevi:

Accesați: learningapps.org/view21516867 și răspundeți la întrebări, astfel încât să identificați caracteristicile de calitate ale laptelui proaspăt. Vă notați caracteristica de calitate la care nu ați știut răspunsul.

Rezultate așteptate ale învățării (competențe și/sau obiective):

Să identifice caracteristicile de calitate ale laptelui proaspăt

Tip de activitate: Activitate în clasă
Sarcina de lucru se va realiza: Individual

Modul probabil de desfășurare a activității:

Elevii vor accesa platforma și vor răspunde întrebărilor. Fiecare elev prezintă întrebările la care nu a știut răspunsul corect.


Accesări: 761
Contribuitor: Maria Pletea - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (2021)

Alte activități pentru: Economie Clasa a IX-a
Alte activități care utilizează: LearningApps

Căutare avansată



Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.

Semnalați o modificare necesară.
Digitaledu

Educație digitală cu aplicații, platforme și resurse educaționale deschise (RED)
Mijloc de învățământ pentru utilizare în sistemul de învățământ
Omologat selectiv de Ministerul Educației

Semnalați o modificare necesară.

« »

 

Prenume și nume:

E-mail:

Vă rugăm să descrieți modificarea propusă:


Anulează Trimite