Descriere:
Exercițiul propus oferă elevilor posibilitatea fixării și evaluării cunoștințelor privind caracteristicile tipurilor diferite de carne.
Tipul resursei: Exercițiu
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a IX-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://learningapps.org/24744905
Accesări: 273
Propunător: Felicia Hagiu - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)
Data validării: 1 aprilie 2022
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.