Descriere:
Resursa se adresează elevilor de clasa a IX-a, domeniul Turism și alimentație, modulul „Calitatea în turism și alimentație”.
Poate fi utilizată atât de cadrele didactice cât și de elevi, pentru fixarea cunoștințelor, pentru o mai ușoară recunoaștere a preparatelor din subproduse comestibile de abator.
Tipul resursei: Joc didactic
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a IX-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://learningapps.org/20034485
Accesări: 271
Propunător: Maria Pletea - Colegiul de Industrie Alimentară Elena Doamna, Galați (Galaţi)
Data validării: 14 octombrie 2021
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.