Sarcina de lucru pentru elevi:
Drept introducere în activităților noastre din acest semestru, vom începe să discutăm despre lucrurile care ne înconjoară și care ne definesc stilul de viață și personalitatea.
Începem cu o lecție despre noi, mai specific, despre comunitatea din care facem parte. Fiecare dintre voi trebuie sa acceseze pagina Padlet https://padlet.com/…anonimizat…/orasulmeu (pregătită în prealabil de profesor) și sa completeze fraza: „Orașul meu natal e minunat pentru că…”, cu minim 3 lucruri care vă fac mândri de orașul în care locuiți. De asemenea, vă rog să căutați, folosind Google, o imagine cu un loc deosebit din oraș sau o imagine cu voi în locul vostru preferat din oraș.
În ora următoare, vom trece împreună prin fiecare loc înscris în acest „avizier al orașului” pe care l-am creat. Ne vom cunoaște astfel mai bine si vom descoperi noi locuri minunate. Vom înțelege și de ce este important să ne respectăm, să iubim și să îngrijim orașul nostru!
Rezultate așteptate ale învățării (competențe și/sau obiective):
Să descrie locuri semnificative din orașul în care locuiesc
Să explice importanța comunității din care fac parte
Tip de activitate: Temă pentru acasă
Sarcina de lucru se va realiza: Individual
Modul probabil de desfășurare a activității:
Elevii trebuie să intre pe pagina avizierului Padlet și să răspundă la întrebare. Pentru asta, vor căuta pe internet detalii despre orașul lor și vor face o selecție de informații pentru a formula un răspuns potrivit. Vor atașa textului o poză pe care ei o consideră relevantă și vor face schimb de informații, atât între ei, cât și cu profesorul.
Accesări: 1.052
Contribuitor: Iustina-Mihaela Duță - Facultatea de Științe Politice (2020)
Alte activități pentru: Cultură civică Clasa a IV-a
Alte activități care utilizează: Padlet Google Search
Căutare avansată
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.