Descriere:
Resursa educațională interactivă este un exercițiu prin care se solicită elevilor stabilirea valorii de adevăr a unor enunțuri date cu privire la prepararea dulciurilor de bucătărie.
Poate fi utilizată în procesul de predare-învățare-evaluare, la modulul „Sortimentul de preparate și băuturi”, domeniul de bază Turism și alimentație, clasa a X-a. Dezvoltă capacitatea elevilor de a analiza critic situații din domeniul profesional.
Tipul resursei: Exercițiu
Limba resursei: Română
Nivelul: Clasa a X-a
Disciplina: Discipline tehnice
Competență generală: 0. Competențe generale pentru discipline tehnice
Competența specifică vizată prioritar: 0. Competențe specifice pentru discipline tehnice
Legătura web către resursă: https://wordwall.net/ro/resource/20497222
Accesări: 283
Propunător: Livia Marilena Gherghel - Liceul Teoretic, Ghelari (Hunedoara)
Data validării: 21 august 2021
Licență: CC BY-NC-SA 4.0, Atribuire-necomercial-distribuire în condiţii identice 4.0 internațional
Conținutul acestei platforme poate fi utilizat liber cu condiția menționării sursei și, unde e posibil, a autorului. Modificarea este permisă, iar operele derivate trebuie, la rândul lor, să poată fi utilizate liber și modificate fără restricții.